Pages

03 June 2009

Support the Horsecaravan _)'(_ Toeta Hobukaravani


Kallid S6brad
Dear Friends


Horses are like people, they like to Love and be Loved.
Right now the Caravan stays in one place.
Brave people who are taking care of the beautiful and special Horse brotherhood need financial help with providing the pastures with good grass for the horses, medicine and shoeing things and everything else you can imagine a caravan horse needs ;D

Hobused on v2ga tundlikud ja intelligentsed loomad. Nad vajavad peremeest, kuna metsikut L22nt ei ole enam olemas ;D Meie karavani tiimiliikmed on pihustunud yle maailma, ning k6igest kolm vaprat on parajasti hobuste eest hoolt kandmas. HObused vajavad head karjamaad, aeg-ajalt meditsiini parasiitide ja pisit6vede vastu ning kabjadki tahavad rautamist. Inimene vajab samuti syya ja soojust.

All of you who have been with us on this amazing journey a sister and a brother were having in Mexican mountains and jungles...

K6ik, kes te olete reisinud oma visioonides ja m6tetes koos meiega Mehhiko metsades ja m2gedes...


All of you who support different ways of living, living dreams and Love HORSES...

K6ik, kes te toetate alternatiivseid elu- ja liikumisviise, Oma unistuste elamist ja Armastate HOBUSEID...

All of You are greatly welcome to make a donation for the brave three people who are working for the good of the world at the moment. SO the horse caravan can continue in November 2009. New people will have their life-experience, more small villages will be visited by the Caravan. More happy kids in the jungles and mountains who learn about the environmet. More creativity, More happiness, More Peace. Otherwise good and experienced horses have to be sold and leave the amazing caravan life.

Olete k6ik oodatud oma sydame tunde j2rgi meie Hobuperekonda Mehhikos toetama. Selle l2bi osalete otseselt uue karavani toetamisel sel aastal novembrikuus, mis pakub uutele ilmainimestele v6imaluse elada oma unistusi ja kogeda k6ikv6imalikku. Rohkem pisikesi kylasid saab internatsionaalse tervituse osaliseks, rohkem naeratavaid ja loovamaid koolilapsi, kes innustuvad tsirkusest ja 6pivad l2bi m2ngu ja teatri esmalt oma kodukyla, ning seej2rel maailma tasakaalu meeles pidama.
Vastasel juhul tuleb head ja kogenud hobused rahaks vahetada, ning nende jaoks on imeline hobuvabadus ning v6imalus selleks korraks l6ppenud.



~T2NAN~
THANK YOU!
¡MUCHAS GRACIAS!



Even a small contribution will make a change~ Always remember that ~

K6ik suured teod saavad alguse v2ikesest, Igasugune toetus k6rgelt hinnas.

~With Love and Respect~
Armastuse ja T2nutundega

Sander Hiire
Swedbank
Estonia
Account no/ Konto nr : 221013378618
IBAN:EE952200221013378618

Clicking on this LINK, you will be able view the Horse Caravan story through my eyes.

Klikkides LINGile, saad heita pilgu meie hobuloole Mehhikos, mis kaamera toetusel on materialiseerunud.

No comments:

Steps on the planet Earth