Pages

07 December 2009

Inim-Keha-Ime-Ulme

Kogu inimkeha arterid lebavad klaasi all. Kui nende vahele ja külge ja peale kujutada ette luu, lihased ja nahk, saab pildi kokku. Veresoonte võrk ulatub igale poole ja iga veretilk inimkehas läbib igas minutis korra südant. 160 000 m elueliksiiri jõgesid on meie sees.
Näen, millistes piirkondades on verevahetus hoopis suurem, kus on prioriteedid ja piirid.

Kõige suurema mulje jättis haigete kopsude nägemine. Suitsetamine mõjub silmnähtavalt mustavalt ja hingamisprotseduuri efektiivsust pärssivalt. Kõik kehas toimiv on omavahel seotud.

Tekkis vastutuse tunne oma keha hea toimimise eest. See, mida ma suust sisse panen ja see, kuidas oma kehaga liigutan, milliseid mõtteid mõtlen, kus paigus kondan - kõigel on oma roll. Kuidas elada küll nii, et toimida saaks tervelt? Et poleks vaja ühel organil hakata teise toimimispraaki kompenseerima..., et poleks mu eluviis liiga raske, et maine väljendus oma potentsiaali kasutaks. Kvaliteetaeg.


~

Üha selgem on see, et ilus elu on valik. Iga elu sees on ilusa elu idu, ainult et vahest on see nukkuvas faasis ja siis on vaja vett ja valgust, et hakkaks uus algus.
Olen liikumises ja laulmises,
oma paiga leidmises.
Õhk on hingamiseks, põhja pool kargem ja mere pool maitsvam.
Iga päev on üllatus,
pikalt plaanida ei saa,
vaid taibata toimuvat.

No comments:

Steps on the planet Earth