Pages

19 January 2009

Nomads United Hobukaravan

NOMADS UNITED



ºHeissaº


Marian ja Sander kord m6tlesid, et kyll oleks tore hobustega m88da dzunglit ringi ratsutada. Kypsetada kogu toit l6kkel ning nokkida p2ev l2bi puuke ja muid satikaid.

N6nda syndiski. Peale vikerkaarekogunemist p6rutas Sander Usasse, ning Marian l2ks Oaxacasse hobuseid kaema.

Tulin usast tagasi. Linn ja tsement olid mind 2ra v2sitanud. Kosutavad m2ed ning lageda taeva all magamine kosutasin mu hinge ja keha. Tegin otsuse samuti yhineda.



N6nda kohtusingi oma hobuse Tonatiuh-ga , mis Mayade kultuuris seisab p2ikesejumala rollis.

Tonatiuh ja Sander peale vanni


Mariani hobusega on praegu lood natukene naljakad. Ta peaks s6itma Inlakeshiga, kuid antud hetkel on temal teine ratsanik. Seega marian s6idab yhe puj22nikuga. Nelja aastane Sudha, h22lda eesti keeles syda. Mudastest m2gedest ei suutnud ta peaaegu yldsegi edasi liikuda. Marian rippus peaaegu nutmesini k6ie otsas. &htus olid riided nagu k2kid, hobuse tagumik k6iel88kides triibuline, kuid k6ik on h2sti, Inlakesh peaks m6ne n2dala p2rast vabanema.


Inlakesh!

www.nomadsunited.com


Sealt leiab informatsiooni nii hispaania kui ka inlise keeles. N2eb m6ningaid pilte ning muud lugu.

Karavan on liikunud ringi viimased kymme aastat. Alustades Indias kaamlitega, seej2rel Argentiinas, Brasiilias, Costa Ricas ning paljudes teistes L6una - ja Kesk - ning nyyd siis P6hja - Ameerikas, Mehhikos.


Sellel korral on fookuseks keskkonnaalane koolitus. Veebruari kuus peaks programm pihta hakkama. Aitam pisikestes kylades pustidada prygisorteerimis jaamasid. Jagada teadmisi keskkonnast, ning elust ja olust mujal maailmas.

Samuti m2ngime muusikat, koostame pisikese esinemiskava, et kylades etendusi anda, keerutada tuld, teha kehakunsti, tantsida ning musitseerida.

Inimesi on kokku tulnud yle ilma, mitmedki juba teist, kolmandat, neljandat korda.
Tegelased Inglismaalt, kogu nalja alagataja Iisraelist, India tegelane, Saksamaa, Sveits, Kanada, Usa, Mehhiko, Austria, Itaalia, Soome ja Meie, esimesed Eestlased.

Tahaksin 8elda ait2h Ago Ruusile, kes ajab Eesti hobuse asja!

Hoidkem Kokku



K6ike muhedat, Elu on ilus.


Uued pildid


M&S


Marian and Sander are now a part of the Horse Caravan

Nomads United

Check it out

www.nomadsunited.com



Love
Light
Unity

S&M


New pictures



1 comment:

Anonymous said...

Vägev karavan!
Tallinnas sadas eile õhtul lund - öösel kõndisime läbi linna, suht soe oli ja kõik härmas. Iga oksaraag kristallidega kaetud :)
Tervitused Mehhikosse maailmaränduritele!
Piret

Steps on the planet Earth